Halusin kokeilla jotain uutta, joten ripsiini laitettiin kaarevampia D-kaaren ripsiä tällä kertaa. Aiemmin minulla on ollut loivaa J-kaarta ja suurimman osan ajasta kaarevaa C-kaarta. D-kaari on vielä kaarevampi kuin C-kaari.

Pituutta ripsikuiduissa tällä kertaa on kahdeksasta millistä yhteentoista ja siltä väliltä. Olen yleensä pidättäytynyt maltillisissa ripsien pituuksissa, koska omat luonnolliset ripseni ovat ohuet, lyhyet ja heiveröiset. Pidemmät ripsikuidut ovat tuntuneet epäkäytännöllisiltä ja pysyneet huonommin. Arvostan ripsienpidennyksissä pysyvyyttä enemmän kuin näyttävyyttä.

Tykästyin D-kaaren heti. Kaarevat ripset ovat aina olleet mieleeni. D-kaaren ripset ovat mukavaa vaihtelua C-kaareen verrattuna. Nyt testailen, onko pysyvyydessä eroa, koska kaarevampi D-ripsikuitu on hieman lyhyemmältä matkalta kiinni omassa ripsessä kuin C-kaari.

Ensimmäinen käytännön havainto D-kaaresta oli, että silmämeikkiä oli hieman haastavampi tehdä, koska kaarevat ripset olivat enemmän ”tiellä”. Muutaman päivän päästä siihenkin alkoi tottumaan. Huomasin myös, että D-kaari näyttää sivusta lyhyemmältä kuin C-kaari, mikä on tietenkin itsestään selvää, koska ripset kaareutuvat jyrkemmin.

Millaisia kokemuksia löytyy D-ripsikuidusta?