Ostin Sokoksen kesäalennusmyynneistä Diorin paketin, joka sisälsi minikokoisen luomiväriviisikon sävyssä Royal Khaki (454) ja Dior Show New Look -ripsivärin. Yksi lempimeikkituotteistani ovat nimenomaan luomiväripaletit, koska niistä saa tehtyä monenlaisia silmämeikkiyhdistelmiä, ja yleensä kaikki paletin sävyt sopivat yhteen.

Diorin Royal Khaki -viisikko koostuu helmiäiskullasta, helmiäisvalkoisesta, helmiäishopeasta, mattavihreästä ja mattamustasta. Luomiväripalettia testatessa minulla oli ripsienpidennykset.

Ensimmäisessä kuvassa käytin paletista vihreää, kultaista ja mustaa luomiväriä. Meikissä käytin lisäksi eyelinerina mustaa Artdeco High Precisionia.

Seuraavassa luomiväri yhdistelmä muodostui valkoisesta, hopeasta ja mustasta. Eyelinerina oli Artdeco High Precision ja kajalkynänä musta Stila Kajal Eye Liner .

Paletilla sai tehtyä siis myös smoky eyen!

Viimeisessä silmämeikissä käytin paletista vihreää, hopeaa ja valkoista. Eyelinerina jälleen oli Artdecon High Precision, ja kajalkynänä Stila Kajal Eye Liner sävyssä Topaz. Topaz on pehmeä nudesävy.

Mikä yhdistelmä onnistui parhaiten?