Oletko kyllästynyt peruskynsilakkoihin? Nails Inciltä löytyy vaikka mitä! Ensimmäisenä lähdin kokeilemaan Leather Effectiä Noho-sävyssä, joka edustaa mielestäni parhaiten ”nahkaefektiä”. Noho on siis musta, ja sopii mainiosti syksyiseksi kynsilakaksi. Tummat kynsilakat ovat muutenkin mieleeni.

Oman Nails Inc. Leather Effect -lakkani tilasin Lookfantastic.com :ista.

Leather Effect -kynsilakan ideana on jäljitellä nahkan pintaa. Kynsilakka näyttää pullosta tullessaan ihan tavalliselta mustalta kynsilakalta, mutta muuttuu kuivuessaan kynnellä mattamaiseksi, ja pinnalle muodostuu tekstuuria. Kynnen pinta ei kuitenkaan tekstuurista huolimatta tunnu karhealta tai epätasaiselta.

Kynsilakka oli helppo levittää, ja koostumus ei ollut liian paksua eikä liian juoksevaa. Lakka kuivui yllättävän nopeasti, ja kuivumisen pystyi huomaamaan siitä, että kynsilakan pinta muuttui mattamaiseksi. Leather Effect -lakan päälle ei kuulu laittaa päällyslakkaa, koska se pilaa efektin. Yleensä en malta millään odottaa kynsilakan kuivumista ilman pikakuivattajaa, mutta tämä lakka kuivui nopeasti ilmankin.

Leather Effect tulee minulla varmasti ahkeraan käyttöön tänä syksynä!