Viime aikaiseksi suosikikseni on muodostunut Orlyn Fx Plum Pixel -kynsilakka. Kynsilakka on peittävä, hopeanharmaa glitterilakka. En pidä erityisesti glitterilakoista, joissa glitterihippuja vaeltelee läpiväkyvässä kynsilakassa harvakseltaan. Tykkään kunnon glitteristä!

Odotin nimen perusteella, että lakka olisi ollut luumuun taittava, mutta en ole löytänyt missään valossa häivähdystäkään luumusta! Lakan hopeanharmaa sävy on kuitenkin kaunis. Ensimmäisessä kuvassa lakka näyttää aavistuksen luumumaiselta, mutta sitä se ei todellisuudessa ole.

Lakka kuivuu nopeasti ja levittyy tasaisesti. Täyteläisen lopputuloksen saamiseksi levitin lakkaa kaksi kerrosta. Pinnasta jää aavistuksen karhea ja tekstuurimainen ja siksi jätin päällyslakan levittämättä. Yleensä mikään kynsilakka ei pysy liuskoittuvissa kynsissäni montaa päivää, mutta tämä lakka pysyy useamman päivän siistinä!

Ostin oman Orlyn FX Plum Pixel -lakkani brittiläisestä LookFantastic -nettikaupasta, jossa on kaikkiin tuotteisiin ilmainen toimitus.

Glitteriä kynsiin ja mukavaa viikonloppua!