Nähdessäni Lumene Raspberry Color Tips Mascarat Stockmannin kosmetiikkaosaston ohi kävellessäni minun oli pakko pysähtyä! En ole koskaan omistanut muuta kuin mustia ja ruskeita ripsivärejä (ruskeitakin vain silloin kuin aloin pikkutyttönä meikkaamaan). Värilliset ripsivärit ovat aina kiinnostaneet, mutta toisaalta haluan, että ripset ”rajaavat” silmät selkeästi, joten värilliset ripsivärit ovat aiemmin jääneet kaupanhyllyille. Lumene kuitenkin markkinoi ripsiväriä käytettäväksi nimenomaan mustan ripsivärin kanssa, joka heti tehosi minuun.

Ripsivärin ideana on levittää sitä mustan ripsivärin jälkeen ripsien kärkiin. Toki ripsiväriä voi käyttää myös yksinään. Valikoimassa on violetti, pinkki ja sininen. Päädyin ostamaan ripsivärin sävyssä Lilac, joka on kirkas violetti. Vaikka minulla on ripsienpidennykset tällä hetkellä, en malttanut olla kokeilematta, miltä ripsiväri näyttää ripsien kärjissä!

Ripsiväri ei tietenkään ole tarkoitettu ripsienpidennyksille, mutta mielestäni se näytti hauskalta. Luulen kyllä, että se levittyy paremmin luonnollisille ripsille!

Kyseisen ripsivärin hylsy on muuten mainittavan arvoisen kauniin näköinen.

Löytyykö keltään muulta kokemuksia Lumene Raspberry Color Tips Mascaroista? Tai onko kokemuksia muista värillisistä ripsiväreistä?