Nyt lähdetään leikkimään kontrastilla! Mitä tapahtuu, jos silmämeikki on todella tumma, mutta huulet ovat luonnolliset ja meikkipohja kevyt ja kuulas?

1. Aluksi levitin mallin kasvoille Too Faced Primed & Poreless -meikinpohjustusta. Tuote sopii erityisen hyvin sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Mallin silmäluomille käytin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustusainetta. Tämän jälkeen levitin silmänalusille Stila Perfecting Concealer -peitevoidetta. Muualle mallin kasvot eivät peitevoidetta kaivanneet.

2. Meikkipohjaksi valitsin Clarinsin Skin Illusionin ja sävyn 104. Tämä meikkivoide tuoksuu taivaalliselta!

3. Viimeistelin meikkipohjan Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Priming Powder & Finishing Veil -puuterilla. Puuteri on hyvin hienojakoista ja samettista, ja jättää meikkipohjalle kauniin pinnan.

4. Kulmat antavat ryhtiä kasvoille. Kulmat meikkaisin Too Faced Brow-nie (sävy Brown-y) -kulmakynällä, ja lopuksi sipaisin kulmiin väritöntä Artdeco Clear Lash & Brow gel -kulmakarvageeliä.

5. Tummia luomivärisävyjä käytettäessä on hyvä tupruttaa kerros puuteria silmien alle. Jos luomivärit karisevat, on ne helpompi huiskaista pois puuterin kanssa, eivätkä ne jumiudu ihoon.
Musta luomiväri on Urban Decayn Naked 2 -luomiväripaletin Blackout. Levitin Blackoutia ripsirajasta luomivakoon asti hyvin intensiivisesti.

6. Mustan luomivärin rajalle levitin Urban Decay Naked 2 -luomiväripaletin Verve-sävyä pehmentämään luomivärin rajaa. Kulmien alle laitoin vielä samasta luomiväripaletista vaaleaa Bootycall-sävyä.

7. Alaluomen rajauksen tein Naked 2 -paletin Blackout- ja Verve-sävyillä. Verveä levitin myös silmän sisänurkkaan. Sisärajaukseen käytin mustaa Stila Kajal Eye Liner Onyx -rajauskynää.

8. Nyt kuvassa on silmämeikki ilman ripsiväriä ja tekoripsiä.

9. Tässä kuvassa mallille on lisätty ripsiväriä ja irtoripset. Ripsiin laitoin Urban Decay Skyscaper Multi-benefit -ripsiväriä ja Grimas 325 -tekoripset.

10. Poskiin sipaisin Too Faced Full Bloom (sävy Sweet Pink) -poskipunaa. Huulet halusin jättää luonnolliksi. Huulille levitin Urban Decay Lip Primer -huultenpohjustusvoidetta ja Cliniquen Vitamin C Lip Smoothie (sävy Pink Me Up) -huulikiiltoa. Lopuksi tarvitaan vielä suihkaus Clarins Fix’ Make-Up -meikinkiinnittäjää!

Intensiiviset silmät tuovat kontrastia muutoin nudeen meikkiin. Oletko koskaan kokeillut näin mustia silmiä?