Diorin tämän syksyn meikkikokoelmasta löytyi niin ihana luomiväripaletti, että se tarttui mukaan syksyn reissusta. Paletin nimi on Mystic Metallics Constellation. Paletin sävyistä löytyy harmaanruskea (1), vihertävä helmiäinen (2), kaksi violettia (3 & 4) ja vaaleanpunainen helmiäinen (5). Numeroin sävyt, jotta pystyn viittaamaan kuhunkin sävyyn helposti meikkauskuvissa.

Lähdin kokeilemaan palettia ensimmäistä kertaa ottaessani näitä kuvia. Olin ajatellut, että meikistä tulisi monivärisempi, mutta hieman yllättäen meikistä tulikin violettipainotteinen. Sävy, jota ajattelin harmaanruskeaksi, olikin iholla violettiin taittava. Yllättävää oli myös, että sävyt 3 ja 4 olivat hyvin samankaltaisia iholla, vaikka ne näyttävät paletissa toisistaan poikkeavilta. Sävyssä 3 on tosin enemmän helmiäistä. Vihertävässä helmiäisessä ei ollut juurikaan pigmenttiä, vaan se antoi enimmäkseen vain hohtoa.

Meikkipohjan tein BareMineralsin Original -mineraalimeikkipohjalla sävyssä Fairly Light. Tummat silmänaluset peitin saman sarjan Well-rested -peiteaineella. Kulmat meikkasin Urban Decayn Brow Boxin vaaleammalla sävyllä (Brown Sugar).

Yläluomelle levitin sävyä 1, ja alaluomelle levitin rajauksen tapaisesti sävyä 4.

Silmäkulmaan lähdin levittämään sävyä 3 kissamaisesti ylöspäin. Sisänurkkaan levitin sävyä 2 tuomaan hehkua.

Seuraavaksi levitin kulmakarvan alle sävyä 5. Eyelinerina käytin RMK Ingenious Gel Eyeliner -geelirajausta. Rajauksen tein luomivärilinjan mukaisesti. Rajasin myös alaluomen geelirajauksella. Ripsiin levitin Max Factorin Masterpiece vedenkestävää ripsiväriä. Käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, koska ripsieni taivutus ei pysy vesiliukoisilla ripsareilla. Kajalkynänä toimi Stila Kajal Eyeliner Onyx-sävyssä.

Huulimeikin tein Make Up Storen huultenrajauskynällä sävyssä Old Rose ja Stilan huulikiillolla sävyssä Piñata. Aurinkopuuterina käytin Urban Decayn Bakedia, ja poskipunana BareMineralsin jauhemaista luomiväriä sävyssä Cupcake.

BareMineralsia, Urban Decayta ja Stilaa voi ostaa LookFantastic.com-verkkokaupasta .

Max Factoria voi ostaa Sokos-verkkokaupasta .

Millaisia kokemuksia löytyy Diorin tämän syksyn meikkikokoelmasta?