Mineraalimeikkejä on hypetetty jo pitkään, ja niihin ihastuneiden on vaikea vaihtaa enää muihin meikkeihin. Olen itse laadukkaiden mineraalimeikkien, erityisesti mineraalimeikkipohjien, ystävä. Meikkaustyössä olen usein kohdannut epäluuloja mineraalimeikkien peittävyyteen. Voiko jauhemainen meikki toimia?

1. Levitin ylä- ja alaluomille BareMineralsin Prime Time Brightening Eyelid Primer -silmämeikinpohjustusta Pearl-sävyssä. Tämän silmämeikinpohjustuksen voi levittää joko sormin tai tekokuitusiveltimellä.
meikkipohja mineraalimeikeillä 1

2. Seuraavaksi laitoin ylä- ja alaluomille BareMinerals Multi-Tasking Minerals Well-Rested -peiteainetta. Olen huomannut, että Well-Rested-peiteaine on erityisen peittävä, kun sen alla on BareMineralsin Prime Time Brightening Eyelid Primer. Samalla sävyllä peitin sekä tummat silmänaluset, että muut ihon pikku virheet. Well-rested -peiteaine on hieman keltaiseen taittavan sävyinen, joten se sopii erityisen hyvin sinertävien kohtien, kuten tummien silmänalusten, peittämiseen.
meikkipohja mineraalimeikeillä 2

3. Lopuksi pyörittelen varsinaisen meikkipohjan mallin kasvoille. Käyttämäni meikkipohja on BareMinerals Original -mineraalimeikki, ja sävy on Fairly Light. Sipaisu meikkipohjaa myös kaulalle!
meikkipohja mineraalimeikeillä 3

4. Vertailun vuoksi tässä on kuva mallista ennen meikkipohjaa.
meikkipohja mineraalimeikeillä 4

5. Tässä kuvassa mallilla on valmis meikkipohja. Mitä olet mieltä mineraalimeikin peittävyydestä?
meikkipohja mineraalimeikeillä 5