Lila.fi:n tuotearviointipaneelin tavoitteena on antaa mahdollisimman monipuolinen kuva tuotteesta, jota testataan. Jotta tuotearvioinnit eivät rajoittuisivat vain yhden ihmisen mielipiteen varaan, tuotteita on testaamassa aina useampi henkilö. Tuotearviointipaneelin jäsenet täyttävät kaikki samanlaisen kyselylomakkeen, jonka perusteella tuotteesta tehdään yhteenveto. Myös lukijat voivat osallistua tuotearviointeihin omien kokemustensa kautta kommentoimalla ja jakamalla omia henkilökohtaisia kokemuksiaan kyseisestä tuotteesta.

Testaajina toimivat erilaiset kosmetiikan käyttäjät, joilla kaikilla on omat mielipiteet ja lähestymistavat kosmetiikkaa kohtaan. Tuotearviointipaneelin jäsenten mielipiteet ovat aina yksittäisten ihmisten aitoja ja rehellisiä mielipiteitä. Tuotearviointipaneelin jäsenet ovat eri ikäisiä, heillä on keskenään erilaiset ihotyypit, erilainen budjetti ja toisistaan poikkeava mielenkiinto kosmetiikan suhteen. Kunkin tuotearvioinnin kohdalla voi lukea, millaisia kosmetiikan käyttäjiä testaajat ovat.

Lila.fi ottaa vastaan tuotteita ja tuotenäytteitä valmistajilta ja maahantuojilta, mutta valitsee tuotearviointipaneeliin sopivimmat tuotteet. Lila.fi myös ottaa mahdollisuuksien mukaan huomioon lukijoiden toiveet testattavista tuotteista. Tuotteet pyritään valitsemaan monipuolisesti eri hintaluokista. Testattaviksi tuotteiksi valitaan mahdollisuuksien mukaan uutuuksia, erityisen mielenkiintoisia tuotteita sekä jo markkinoilla pidempään olleita tuotteita. Testattavia tuotteita voivat olla muun muassa meikit, ihonhoito ja hiustenhoitotuotteet.