kesäfiiliksissä 1

1. Kesän tullen vaihdan päivävoiteeni aurinkosuojakertoimen omaavaan päivävoiteeseen. Useimmiten siirryn aurinkosuojakertoimelliseen päivävoiteeseen jo toukokuussa. Erityisesti kasvojen ihon en halua antaa vanheta ennen aikaisesti auringon UV-säteilystä johtuen.

kesäfiiliksissä 2

2. Meikkipohjakin saa olla kesällä kevyempi ja vähemmän peittävä. Kesällä käytän mieluumin kuultavia ja hehkua antavia meikkipohjia. Enkä pistä pahaksi, jos meikkipohjassakin on aurinkosuoja. Valitsen meikkipohjan sävyksi yleensä asteen tummemman kuin muina vuoden aikoina, koska ihoni päivettyy kesällä.

3. Käytän aurinkopuuteria läpi vuoden, mutta erityisesti kesällä hurahdan siihen ihan eri mittakaavassa. Hieman päivettyneellä kesäiholla aurinkopuuteri näyttää huomattavasti luontevammalta kuin kalvakalla talvi-iholla.

kesäfiiliksissä 3

4. Aurinkovoide on ehdoton vaalealle iholleni. Ei kiitos auringon polttamille.

5. Myös huulivoiteessa saa miellään olla aurinkosuoja etenkin, jos olen pidempään ulkona. Aurinkosuojallinen huulivoide mukaan siis rantakassiin!

kesäfiiliksissä 4

6. Kesä vaatii ihan oman tuoksunsa. Kesätuoksu saa olla mielestäni kevyempi, raikkaampi ja makeampi kuin talvella. Monilla tuoksusarjoilla ilmestyy alkukeväästä kausituoksu kesäksi, mutta toisinaan kesätuoksu voi löytyä vakivalikoimastakin. Itselleni on kerääntynyt muutamia edellisvuosien kesätuoksuja, joita käytän pikku hiljaa pois…

7. Kesän paras lisäys on hymy. Kesällä on virkeämpi olo ja siksi kaikki sujuu helpommin. On helppo hymyillä, kun aurinko paistaa. Hymyn kaveriksi sopii kesän menoihin raikas huulikiilto.

Mitä muutoksia sinä teet kauneusrutiineihesi kesällä? Vaihdatko tuotteita, otatko ripsien pidennykset vai käytkö jalkahoidossa?