cleopatra's secret yllätysboksi

Tilasin ensimmäistä kertaa Cleopatra’s Secret yllätysboksin heinäkuussa. Onnistuin saamaan vielä heinäkuun boksin, vaikka olikin jo heinäkuun loppu. Toimitus oli nopea. Idea Cleopatra’s Secretissä on sama, kuin tunnetummassa LivBoxissa. Boksi postitaan joka kuukausi, ja se sisältää yllätystuotteita.

Tilasin samoihin aikoihin ensimmäisen LivBoxini, mutta en ehtinyt saamaan heinäkuun boxia enää. Elokuussa saan siis ensimmäisen LivBoxini.

Cleopatra’s Secret toimii myös nettikauppana. Nettikaupasta löytyy samoja tuotemerkkejä kuin yllätysbokseista. Cleopatra’s Secret lupaa boxin sisältävän vähintään viisi vaihtuvaa luksustuotetta kauneudenhoitoon ja hemmotteluun. Luin Cleopatra’s Secretin Facebook-sivulta, että kaikki boksin sisältämät tuotteet ovat täysikokoisia, eivätkä näytteitä tai minikokoja. Hintaa boksilla on 19,95€/ kuukausi.

Heinäkuun boksi sisälsi CoolCos-luomivärin (sävy 17), Pat & Rub -sokerivartalokuorinnan, Elf-kynsilakan (värit vaihtelivat bokseittein, boksistani tuli kirkkaan keltainen), Raunsborg-vartalovoiteen, Tzeezerman-kynsiviilan ja pussillisen toffeekarkkeja.

Tuotteita oli mielestäni valittu boksiin monipuolisesti. Lähes kaikki merkit olivat itselleni vieraita, joten on kiva lähteä kokeilemaan uusia merkkejä. Jäin tosin ihmettelemään sitä, että Pat & Rub -sokerikuorinta oli 50 millinen, ja pohjassa lukee ”Free Sample”. Myös Raunsborgin vartalovoide oli ainoastaan 15 millinen eli näytekokoinen.

En jatkanut Cleopatra’s Secretin tilausta tällä erää. Seuraavaksi testissä siis LivBox!

Onko täällä kukaan ehtinyt vielä tilaamaan Cleopatra’s Secret yllätysboksia?