Tilasin viime kuussa ensimmäistä kertaa LivBoxin, ja sain boksini tässä kuussa. Vastaavasta ideasta minulla oli kokemusta Cleopatra’s Secret yllätysboksista .

LivBox on kuukausittain ilmestyvä yllätysboksi, joka sisältää 4-6 kauneustuotetta. LivBox maksaa 15,90 € postikuluineen. LivBoxin voi tilata täältä . LivBoxin idea on päästä kokeilemaan kosmetiikkatuotteita ja antaa hetki omaa aikaa ja hemmottelua.

LivBox oli todella huolella ja kauniisti pakattu. En melkein raaskinut avata pakettia, mutta täytyihän sen sisältöä päästä tutkimaan! Musta laatikko oli tyylikäs, ja tuotteet oli siististi pakattu violettiin silkkipaperiin. Mukana oli myös lappu, jossa lyhyesti kerrottiin kustakin tuotteesta ja niiden myyntihinnat. Elokuun LivBox sisälsi Burt’s Bees huulikiillon (täysikokoinen 14 gr), Ahava Essential Day Moisturizer -kosteusvoiteen (15 ml), Clarins Gentle Foaming Cleanser -kasvojenputsausaineen (20 ml), Bernard Cassiere Anti-stress suklaakuorinnan (15 ml) ja Greenland Body & Massage Oil -hierontaöljyn (100 ml). Tuotteet olivat mielestäni valittu monipuolisesti. Pienet näytekoot ovat käteviä testaukseen, ja LivBox selkeästi ilmoittaakin nettisivuillaan, että tuotteet voivat olla sekä täysikokoisia että näytekokoisia.

Jatkan Livboxin tilausta toistaiseksi!

Oletko sinä LivBoxin tilaaja?